Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Morrow Batteries – Industrieventyret i Grimstad / Arendal

Norges Tekniske Vitenskapsakademi inviterer til fagmøte tirsdag 13. februar kl. 18:00 hos Universitetet i Agder. Møtet foregår på Campus Grimstad i auditorium C2 040. Etter møtet serveres det pizza for de som ønsker det kl. 19:00. Co-Founder & Chief Science Officer Jon Fold von Bülow, i Morrow Batteries, skal snakke blant annet om teknologien og produktene, status på forskning, og veien videre. Seminaret er gratis og åpent for alle interesserte, men på grunn av servering ønsker vi påmelding via Hoopla.

Morrow Batteries har bygd opp landets største kompetansemiljø for batteriforskning i Grimstad med 80 forskere, ingeniører og teknikere, for å utvikle egne batteriteknologier og levere kundetilpassede batteriløsninger i stor skala. Produksjonsanleggene og fabrikken bygges i Arendal. Foredraget vi belyse:

  • Fabrikken, produksjonslinjer og status
  • LFP-batterier; teknologien og produktene
  • Status på forskning, og veien videre
  • Muligheter for studenter.

Om foredragsholderen:

Jon Fold von Bülow

6537a87f2ce11ab1c2f1fb97_Jon Fold von Bülow 1_Foto Mona Hauglid-p-800.jpg

Jon er co-founder av Morrow og fungerer som Chief Science Officer. Med over ti års erfaring i batteriindustrien har Jon hatt ulike roller innen forskning, utvikling og ledelse. Jon har en Master of Science i nanoteknologi fra Københavns Universitet og har utført det meste av sitt akademiske arbeid med Li-ion-batterier ved University of California Santa Barbara ved UCSBMIT-Caltech Institute for Collaborative Biotechnologies (ICB).

Påmelding via Hoopla innen 11. februar.

Velkommen til et spennende fagmøte.