Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Julemøte Bergen: Utvikling og bruk av nye bærekraftige bioressurser

NTVA i samarbeid med UiB, Tekna Bergen og Academia Europaea inviterer til fagmøte i Bergen, tirsdag 22. november kl. 19:00 på Høgskulen på Vestlandet. Dr. Ernst Hevrøy (Mowi Feed) og Dr. Tor Andreas Samuelsen (Nofima AS) skal snakke om utvikling og bruk av nye bærekraftige bioressurser, med det norske fiskefôret som eksempel.

Et av regjeringens to nye samfunnsoppdrag i langtidsplan for forskning og høyere utdanning er «Alt fôr til husdyr og oppdrettsfisk skal komme fra bærekraftige kilder». Hvordan kan vi nå dette målet? Med utgangspunkt i norsk lakseproduksjon, hører vi fra dr. Ernst Hevrøy (senior product development manager, Mowi Feed) og dr. Tor Andreas Samuelsen (senior scientist, Nofima AS). De vil ta for seg hvordan fôret til oppdrettslaksen ser ut i dag, har sett ut før og kan se ut i framtiden og de vil dele sine betraktninger om hva som kreves for å oppnå regjeringens mål.    

Møtet er åpent for alle og gratis. Vi serverer et enkelt julemåltid i etterkant av foredraget for de som vil ha (ca kl. 20.30). For at vi skal kunne beregne mat må du registrere deg via Hoopla. Påmeldingsfrist er 17. november. 

Om møtet
Foredraget starter kl. 19.00 og det er muligheter for spørsmål i etterkant.

Sted: Høgskolen på Vestlandet, Campus Kronstad, Inndalsveien 28, 1. etasje M-bygget, inngang fra Kronstadplassen. Ytterdøren er låst om kvelden, så vær presis sånn at du er sikker på å komme inn i bygget.

Spre gjerne denne informasjonen eller FB-eventet til andre som kan være interessert! 

Velkommen!