Teknologiforum 2018

mandag, 12 nov 2018

12:00 – 18:00

Teknologiforum 2018: Bli en del av det nye, smarte næringslivet

Digitalisering og automatisering muliggjør både omstilling til et bærekraftig samfunn og nye, mer effektive måter å drive produksjon og tilby tjenester på. Hva gjør vi i Norge og hvordan ser fremtiden ut?

12. november inviterer Norges Tekniske Vitenskapsakademi (NTVA) til Teknologiforum 2018 for å gi deg det det store bildet, peke på verktøyene for å komme seg videre og ta de viktige diskusjonene.

«For at suksesshistorien vi har levd i de siste 50-60 år skal kunne fortsette må alle virksomheter – fra de største konsernene, via de 10-tusener av SMB-er og til offentlig sektor – posisjonere seg aktivt i den nye digitale verden. Dette er krevende og forutsetter betydelig innsats fra styrer, ledere og ansatte i de enkelte virksomheter, så vel som fra norske myndigheters side.»

Walter Qvam
Styreleder Digital Norway

Vi hører stadig vekk at Norge er en digitaliseringssinke. Styre, ledelse og ansatte i både private og offentlige virksomheter mangler kompetanse og gjennomføringsevne.

Hvordan kommer man som enkeltbedrift videre med digitalisering og automatisering? Og hvordan sørger vi for at utviklingen blir trygg for menneskene som skal leve med den?

Vi har invitert ledende eksperter innen digitalisering, 5G, kunstig intelligens, autonome systemer for å gi oss noen gode råd.

På Teknologiforum møter du Christian Nørgaard Madsen (Multiconsult), Claire Taylor (Institutt for energiteknikk), Patrick Waldemar (Telenor), Walter Qvam (Digital Norway), Torbjörn Holmström (Volvo), Morten Dalsmo (Sintef), Hilde Lowett (Teknologirådet), Olav Madland (Applied Atonomy) med flere.

Se hele programmet og mer informasjon her.

Praktisk informasjon:

Når: Mandag 12. november 12.00-18.00.
Program 13.00-17.00. Lunsj og registering fra 12.00. Tapasbuffet fra 17.00 og utover.
Hvor: Festsalen, Ingeniørenes Hus Møtesenter, Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo

Hvem er arrangementet for?
Teknologiforum er et gratis tilbud for medlemmene i NTVAs Industrielle råd og inviterte deltakere. Ikke-medlemmer kan melde seg på til 1000 kr inkl. mva. Prisen inkluderer lunsj, seminar og tapasbuffet.

Send din påmelding med navn og arbeidssted til post@ntva.no, og meld fra om du ønsker lunsj og/eller tapasbuffet etter arrangementet.

Arrangementssted

Festsalen, Ingeniørenes Hus Møtesenter
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Påmeldingsavgift

Påmeldingsavgift ikke-medlemmer Industrielt Råd
NOK 1000.00