Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: Kan oppgradering av eksisterende vannkraftverk gjøre vindmøller overflødig?

Norges Tekniske Vitenskapsakademi ønsker velkommen til webinaret «Kan oppgradering av eksisterende vannkraftverk gjøre vindmøller overflødig?» torsdag 8. april kl. 15:00. Webinaret arrangeres i samarbeid med SINTEF Energi og forskningssenteret HydroCen.

I dette webinaret får vi høre mer om den store energigevinsten som kan oppnås ved å oppgradere og utvide aldrende vannkraftverk fra Atle Harby, seniorforsker ved SINTEF Energi og medlem i NTVA. Han har mer enn 20 års erfaring innen forskning knyttet til vannkraft og har vært leder for CEDREN (Centre for Environmental Design of Renewable Energy). Harby vil også snakke om EUs kommende forslag til kriterier for bærekraftig investeringer der man setter strenge krav til vannkraft, noe som kan ha stor betydning for norsk fornybarnæring. Begge disse temaene vil belyse hvor viktig det er å sørge for bærekraftige løsninger i overgangen til økt elektrifisering.

Webinaret gjennomføres på Zoom og blir også strømmet på Facebook. Du kan stille spørsmål underveis i chattefunksjonen på Zoom.

Lenke til webinar: https://us02web.zoom.us/j/84637618987

Velkommen!